Hairgoals, Hairstyle, Tips

Η Άννα Βουζουνεράκη και η εμφάνιση της στο ΜΑD for fashion!

Η Άννα Βουζουνεράκη σε μια αποκαλυπτική της συνέντευξη στο MAD μας δίνει hot tips για την περιποίηση των μαλλιών μας ,για τις τεχνικές της που την κάνουν μοναδική καθώς και για τους τρόπους που χρειάζεται να φροντίζουμε τα μαλλιά μας για να είναι υγιή και λαμπερά.

Όλοι όσοι γνωρίζουν την Άννα ξέρουν πως δεν διάλεξε εκείνη την κομμωτική αλλά το αντίθετο!!!
Από πολύ μικρή ηλικία της άρεσε να χτενίζει, να πειραματίζεται και να φροντίζει τα μαλλιά της αλλά και των άλλων.

Αυτό που την ενθουσιάζει περισσότερο στη δουλειά της είναι το χρώμα γιατί θεωρεί ότι εκφράζει τη δημιουργικότητά της μέσα από αυτό. Πηγή έμπνευσή της είναι ο κάθε άνθρωπος, ενημερώνεται για τις τάσεις, τις εξελίξεις και τις αποτυπώνει με βάση την προσωπικότητα του καθενός.

Τολμά να πει τη γνώμη της για τις διάφορες τεχνικές που κυκλοφορούν μιας και μέλημά της δεν είναι μόνο ένα άρτιο αποτέλεσμα, αλλά κυρίως η υγεία των μαλλιών!
Δεν εμπιστεύεται λοιπόν, θεραπείες κερατίνης και αποφεύγει όσο τίποτα τις πρέσσες. Θεωρεί ότι υπάρχουν πολλοί άλλοι τρόποι να κρατήσεις την υγεία και την υγρασία στην τρίχα σου χωρίς να επεμβαίνεις τόσο δραστικά.
Φυσικά από τη συνέντευξη δε θα μπορούσαν να λείψουν και οι πιο hot ερωτήσεις και η Άννα έδωσε τις πολύτιμες συμβουλές της.
Τάσεις για φέτος λοιπόν:
Φυσικά μαλλιά, που ακτινοβολούν υγεία, ξανθά που θα επιστρέψουν σε πιο ήπιους τόνους είτε με  βαφή, είτε με ήπιο hairgoalage είτε με το color blocking… Άγνωστες λέξεις;;

Στο HΛIRGOΛLS είμαστε εδώ για να σου λύσουμε όλες τις απορίες!!!

Αν και επικρατεί ο χρυσός κανόνας να μη λουζόμαστε πάνω από δύο φορές την εβδομάδα, η Άννα θεωρεί πολύ σημαντικό και το κομμάτι των θεραπειών για να έχουμε λαμπερά και φρέσκα μαλλιά.
Εννοείται πως δεν έλειψαν και τα tips με τα 3 must have προϊόντα που χρειαζόμαστε:

Θεραπεία εντατικής φροντίδας για θρέψη, αναδόμηση και ενυδάτωση.

Leave in με βιταμίνες, θρεπτικά στοιχεία ανάλογα τις ανάγκες μας που θα είναι και θερμοπροστατευτικό 

Έλαιο, που μπαίνει πάντα στο τέλος, ΠΟΤΕ πριν το πιστολάκι και πάντα μετά το χτένισμα.

Μια από τις πιο δημοφιλείς ερωτήσεις που λαμβάνει καθημερινά είναι το πώς μπορούμε να αποφύγουμε το φριζάρισμα. Για την Άννα, χρειάζεται να χρησιμοποιήσεις μια antifrizz σειρά που να σου υπόσχεται πάνω από 72h χωρίς φριζάρισμα. EXTRA TIP για σγουρά μαλλιά:cream gel και ποτέ αφρό.

Τέλος, φυσικά σε μια τέτοια συνέντευξη δε θα μπορούσε να λείπει η ερώτηση ίσως όλων των γυναικών:
ΠΩΣ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΊΖΟΥΜΕ ΤΗΝ ΨΑΛΙΔΑ;
Όπως είπαμε και πιο πάνω όχι κερατίνη, εντατικές θεραπείες σε κάθε λούσιμο, μακριά από πρέσσες, ανά 2-3 μήνες καθάρισμα της ψαλίδας στο κομμωτήριο [ξεχωριστά από το κούρεμα] και εννοείται μεταξωτές μαξιλαροθήκες από το hairgoals.gr. Κι όμως ναι! Η Άννα δημιούργησε μια σειρά από μεταξωτά προϊόντα που συμβάλλουν και αυτά στην πρόληψη της ψαλίδας!
Τι περιμένεις λοιπόν;!
Subtitle text example

Title text example

Text after title text example

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *