Hairgoals, Hairstyle, Tips

Χλώριο, Αλάτι και…Ήλιος; Μάθε τί χρειάζεται να κάνεις για να διατηρήσεις το χρώμα των μαλλιών σου!

Το καλοκαίρι τα μαλλιά μας χρειάζονται μια extra περιποίηση, καθώς έχει παρατηρηθεί ότι τείνουν να δείχνουν πιο θαμπά λόγω της έκθεσης στον ήλιο, αλλά και να παρουσιάζουν αλλαγές στο χρώμα λόγω των συχνών μπάνιων σε πισίνα και θάλασσα. Ακριβώς γι’ αυτό το λόγο πρέπει να γνωρίζουμε εκτός από το πώς να περιποιούμαστε σωστά τα μαλλιά μας και όλα όσα πρέπει να αποφύγουμε για να μην καταλήξουν αφυδατωμένα, θαμπά και με αλλοιωμένο χρώμα το φθινόπωρο.

Σήμερα, θα σου δώσουμε  3 βασικά tips που έχουν ανάγκη τα μαλλιά σου, για να αντιμετωπίσεις το χλώριο, τον ήλιο αλλά και το αλάτι:

1. Επίλεξε το κατάλληλο αντηλιακό μαλλιών!

 Θα έβγαινες ποτέ το καλοκαίρι έξω χωρίς αντηλιακό προσώπου; Όχι! Το αντηλιακό χρειάζεται όλο τον χρόνο, κυρίως όμως τους καλοκαιρινούς μήνες που ο ήλιος είναι πιο έντονος. Ακριβώς γι’ αυτόν τον λόγο η εταιρία Saryna Key, δημιούργησε και αντηλιακό για τα μαλλιά. 

 

• Saryna Key Damage Repair Gloss Spray για κανονικά/χοντρά μαλλιά.
• Saryna Key Repair Light Gloss Spray  για λεπτά/λιπαρά μαλλιά.

 

Αυτά τα δύο προϊόντα της Saryna Key, είναι μια ελαφριά φόρμουλα που απορροφάται γρήγορα αφήνοντας τα μαλλιά απαλά. Επίσης, είναι  προϊόντα πολλαπλών χρήσεων:
•Αποκαθιστούν τα μαλλιά χάρη στα ισχυρά και φυσικά συστατικά του Shea butter.
•Προστατεύουν από τις κλιματικές φθορές χάρη στα φίλτρα UV.
• Χαρίζουν υγιή, λαμπερά μαλλιά.

2. Επίλεξε μια ποιοτική μάσκα μαλλιών!

Όταν βγεις από τη θάλασσα ή την πισίνα και τα μαλλιά σου αρχίσουν να στεγνώνουν μη διστάσεις να απλώσεις μια ενυδατική μάσκα. Η μάσκα Saryna Key Damage Repair Shea Butter περιποιείται και επανορθώνει τα μαλλιά χαρίζοντας υγειά, λάμψη και απαλότητα. Ιδανικό για ξηρά και φθαρμένα μαλλιά.

  • Επανορθώνει την τρίχα.
  • Προσφέρει υγειά και λάμψη.
  • Κάνει τα μαλλιά απαλά.

Saryna Key Damage Repair Shea Butter για κανονικά/χοντρά μαλλιά.
Saryna Key Damage Repair Shea Butter Light για λεπτά/λιπαρά μαλλιά.
Saryna Key Curl Control Shea Butter για σγουρά μαλλιά.
Saryna Key Color Lasting Shea Butter για βαμμένα μαλλιά.

 

3. Ξέβγαλε με καθαρό νερό τα μαλλιά σου, αμέσως μετά από κάθε βουτιά! 

Το θαλασσινό αλάτι, όπως επίσης και το χλώριο μπορούν να βλάψουν τα μαλλιά σου. Στην πισίνα το πιο σημαντικό *ειδικά όταν έχεις βαμμένα μαλλιά*, είναι το να προσπαθήσεις να μην βρέξεις καθόλου τα μαλλιά σου. Το χλώριο επηρεάζει τα μαλλιά απομακρύνοντας ουσιαστικά την υγρασία και τα φυσικά τους έλαια. Αυτό κάνει τα μαλλιά θαμπά, λιγότερο εύκαμπτα και πιο επιρρεπή στη θραύση. Εν ολίγοις, το χλώριο είναι επικίνδυνο. Στην περίπτωση των βαμμένων ή αδύναμων μαλλιών, είναι πολύ σημαντικό να τα ξεπλένετε μετά από κάθε μπάνιο και να αφαιρέσετε τα υπολείμματα χλωρίου, γιατί προκαλούν πρασινωπές αποχρώσεις  πράσινου χρώματος και χάνεται η λάμψη του.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *