Hairgoals, Hairstyle, Tips

SPIRITUAL FACTS ΓΙΑ ΤΑ ΜΑΛΛΙΑ ΠΟΥ ΔΕΝ ΓΝΩΡΙΖΕΤΕ

Τα μαλλιά είναι η προέκταση του νευρικού μας συστήματος.Λειτουργούν ως κεραία,μεταδίδουν τεράστιες λήψεις πληροφοριών στον εγκέφαλο,το λεμφικό σύστημα και τον εγκεφαλικό φλοιό.

Τα ανθρώπινα μαλλιά όχι μόνο παρέχουν πληροφορίες στον εγκέφαλο, αλλά διαχέουν και ενέργεια που μεταδίδει ο εγκέφαλος ηλεκτομαγνητικά κύματα μέσω των μαλλιών προς τον έξω κόσμο.

Πολλοί άνθρωποι όταν βρίσκονται σε στρεσογόνες καταστάσεις με αρνητική ενέργεια νιώθουν την ανάγκη να απαλλαγούν από τα μαλλιά, αρχίζουν να τους ενοχλούν ή τα αισθάνονται βρώμικα επειδή απορροφούν την αρνητική ενέργεια.

Αλλά αν δεν υπήρχε η τρίχα η αρνητική ενέργεια θα πήγαινε αμέσως στον εγκέφαλο, κάτι που θα οδηγούσε σε σκοτεινές σκέψεις και συναισθήματα.

Για αυτό και πολλές γυναίκες επιλέγουν να κόψουν τα μαλλιά τους μετά από μια κακή περίοδο της ζωής τους.

Οι γυναίκες με μακριά μαλλιά έχουν εξαιρετικά ισχυρή ενέργεια που μπορεί να δημιουργήσει ένα δυνατό προστατευτικό πεδίο για τους αγαπημένους της έναντι κάθε αρνητικότητας.

Σε κάποιες κουλτούρες λέγεται ότι ο σύζυγος μπορεί να κερδίσει προστασία βουρτσίζοντας τα μαλλιά της γυναίκας του.

Σε ορισμένες χώρες οι γυναίκες μπορούσαν να φορούν τα μαλλιά τους μόνο στο σπίτι ή σε μέρη χωρίς κόσμο καθώς απορροφούν όλη την αρνητική ενέργεια.

Για τα μικρά κορίτσια έπλεκαν τα μαλλιά και τα άφηναν κάτω από τη σπονδυλική στήλη καθώς όλες οι δυνάμεις του σύμπαντος περνούσαν από τα μαλλιά μέχρι την σπονδυλική τους στήλη και γέμιζαν την ψυχή τους ζωτική ενέργεια για τη ζωή που ακολουθεί.

Για όλους αυτούς τους λόγους ας φροντίσουμε όλες λίγο παραπάνω τα μαλλιά μας δίνοντάς τους την αγάπη και την προστασία που χρειάζονται.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *