Hairgoals, Hairstyle, Tips

HAIRGOALS:Ένα μαγικό ταξίδι από το όνειρο στην πραγματικότητα!

Όλοι γνωρίζουμε την Άννα μέσα από τη δραστηριότητα της τόσο την επαγγελματική όσο και από αυτά που μοιράζεται μαζί μας μέσα από τα social media. Λίγοι όμως είναι εκείνοι που που γνωρίζουν την ιστορία της, τα όνειρα και την πορεία της.

Σε αυτήν την αποκαλυπτική της συνέντευξη μοιράζεται μαζί μας πολλά προσωπικά της βιώματα,τις θυσίες που έκανε για να φτάσει μέχρι εδώ,τις εμπειρίες της καθώς και τους στόχους της για το μέλλον.

Ο λόγος που βρίσκεται εδώ είναι να κάνει τις γυναίκες χαρούμενες, λαμπερές και γεμάτες αυτοπεποίθηση.

Πάμε όμως να πάρουμε τα πράγματα από την αρχή. 

 

Το πάθος της για την κομμωτική υπήρχε από όταν ήταν ακόμη ουσιαστικά παιδί, όπου εργαζόταν στα κομμωτήρια της γειτονιάς της ως βοηθός αμισθί!!!

Στην ουσία όλα ξεκίνησαν όταν ήταν 17,5 χρονών με την Ελληνική βδομάδα μόδας. Πήγε ως βοηθός στον υπεύθυνο και της άνοιξαν πόρτες.

Στα 22, ενώ δούλευε υπεύθυνη σε κομμωτήρια με πολύ καλές αποδοχές, σταμάτησε παρά τις αντιστάσεις όλων, γιατί δεν ήθελε να υπάρχει ταβάνι σε αυτό που κάνει, πίστευε και πιστεύει στον εαυτό της και αυτό το θεωρεί πολύ σημαντικό.

Έφτιαξε το υπόγειο στο σπίτι της, έμενε μέσα και το έκανε κομμωτήριο και δεχόταν κόσμο από παντού.

Δούλευε πάρα πολύ, μπορεί και 18 ώρες επτά ημέρες την εβδομάδα. Πήγαινε παντού, δεν υπήρχαν όρια. Επί δύο χρόνια δούλευε στο υπόγειο μόνη της.

''ΜΟΝΟΣ ΣΟΥ ΠΑΣ ΜΕΧΡΙ ΕΝΑ ΣΗΜΕΙΟ, ΜΕ ΠΑΡΕΑ ΠΑΣ ΠΙΟ ΜΑΚΡΙΑ.''

Έτσι σκέφτηκε και της μπήκε η ιδέα να ανοίξει τη δική της επιχείρηση.

Τον Δεκέμβριο το αποφάσισε και άρχισε να ψάχνει για μαγαζί. Το Μάιο το βρήκε και τον Ιούλιο ξεκίνησε να διαμορφώνει το χώρο όπως τον είχε φανταστεί. Τον Οκτώβριο πια, ήταν έτοιμη για το ξεκίνημά της! 

Την πρώτη ημέρα που κούρεψε στον ολόδικό της οργανωμένο χώρο ήταν ανάμεικτα τα συναισθήματα, χαράς αλλά και φόβου που γρήγορα όμως ξεπεράστηκε , ώσπου.... 4 μήνες μετά έρχεται ο COVID. Δεν ήξερε πώς θα μπορούσε να επιβιώσει. Δεν το έβαλε όμως κάτω, ξεκίνησε να κάνει door to door παραδόσεις προϊόντων.

''Θέλει τρέλα, δεν θέλει λογική και πρέπει να πιστεύεις στον εαυτό σου.''

Στον 2ο COVID είχε ήδη μπει στη διαδικασία να κάνει το e-shop, το οποίο μέχρι τώρα πάει πάρα πολύ καλά.

Ό,τι βγάζει τα επενδύει. ''Δεν ξεκινάς μια επιχείρηση έχοντας μόνο το σκεπτικό να βγάλεις λεφτα.

Ξεκινάς με αγάπη και επενδύεις με αγάπη.

Επενδύουμε στην επιχείρησή μας μέσω σεμιναρίων, προϊόντων, εγκαταστάσεων κ.λπ.

Είμαστε εδώ για να εξελισσόμαστε.

Μαζί με εμένα θέλω να εξελίσσονται κι οι άνθρωποι που έχω δίπλα μου.

Όταν άνοιγα το μαγαζί με πήρε μια ελληνίδα σχεδιάστρια για να πάω να τη χτενίσω στο Paris Fashion Week και τα έξοδα θα ήταν όλα δικά μου.

Με τα έξοδα να τρέχουν λόγω του μαγαζιού το έκανα.

Έμεινα μέχρι και σε hostel, σφίχτηκα, περπάτησα, κι αυτό που πήρα εν τέλει ήταν πολύ μεγαλύτερο από αυτό που έδωσα.''

Έμεινε λοιπόν 3,5 χρόνια και άρχισε να σκέφτεται να ανοίξει ένα δεύτερο μαγαζί, κάτι μέσα της δεν της κολλούσε όμως κι έτσι ξεκίνησε να ψάχνει μεγαλύτερο κατάστημα για να βάλει μέσα και το e-shop.

Παρόλο που και μόνο με την ιδέα τρόμαξε, είπε: ''το ‘χουμε.''

Κι έτσι από 40 τ.μ. πήγε σε 220 τ.μ. με 9 άτομα προσωπικό.

Το καινούριο μαγαζί άνοιξε στις 21/3/2023 και πάει όλο και πιο καλά.

''Έχω βάλει την ψυχή μου εκεί μέσα, όπως το ίδιο έχω κάνει και σε κάθε μου βήμα.

Ειδικά όμως αυτό το μαγαζί φωνάζει όλο ΑΝΝΑ.

Το όραμά μου ήταν να ανοίξω ένα μαγαζί και να θυμίζει όλο καλοκαίρι. Και το κατάφερα.

Πίσω από όλα αυτά τα υπέροχα που λέμε να πούμε πώς επειδή ακριβώς προτεραιότητά μου είναι η δουλειά μου, έχω περάσει και πόνο πολύ πόνο.

Στο Αποφασίζω κατέληξα μέσω καραντίνας. Σε μια προκλητική περίοδο της ζωής μου βρήκα το σεμινάριο των σχέσεων ένιωσα ότι εδώ ανήκω πια. Και έχω βοηθηθεί τελικά σε όλα τα επίπεδα. Νιώθω πιο σίγουρη πια.

Βγαίνω έξω στο δρόμο, πάω κάπου και με σταματάει ο κόσμος, με αναγνωρίζει και θέλει να έρθει στο μαγαζί για μένα. Αυτό είναι κορυφαία κατάσταση κι όχι στιγμή.''

Ένας από τους σκοπούς της είναι πέρα από personal branding να κάνει και εταιρικό.

Φυσικά έχει κι άλλους στόχους βέβαια πέρα από την κομμωτική.

Πώς γεννήθηκε το αγαπημένο μας πια hairgoalsbyαnna ??

Της γεννήθηκε η ιδέα στον ύπνο της χωρίς καν να έχει γίνει τάση ακόμη και είπε : ''ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ!!!''

Φυσικά όπως άλλωστε θα φαντάζεστε δεν είναι και λίγες οι στιγμές που έχει να θυμάται που με χαμόγελο αλλά και συγκίνηση..

''Είχα μια πολύ καλή πελάτισσα την οποία εξυπηρετούσα εγώ προσωπικά σε σχεδόν καθημερινή βάση με έτσι κάπως απαιτητικό μαλλί και μακρύ.. Πάω λοιπόν μια φορά και έχω ξεχάσει τη βούρτσα ξεμπερδέματος κι έχω βουρτσάκι σε μέγεθος μπρελόκ στην τσάντα μου και της ξεμπέρδεψα ΟΛΑ τα μαλλιά με αυτό. ΤΑ ΚΑΤΑΦΕΡΑ όμως. Το αποτέλεσμα είναι που μετράει. Αν βάλεις χιούμορ μέσα σε αυτό σώζεται.

Όπως επίσης στις αρχές σε σεμινάρια είχα τη μαμά μου να την κουρεύω 3,5 ώρες.

Οι γονείς μου πια είναι ΠΟΛΥ ΠΕΡΗΦΑΝΟΙ ΓΙΑ ΜΕΝΑ. Γιατί όταν ήμουν μικρή το είχα πάρει πολύ βαριά, δεν υπήρχε στήριξη ψυχολογική, παρόλο που το χρειαζόμουν, ήθελα να έχω κάποιον να νιώθω ότι μου κρατούσε το χέρι να μου πει πάμε, είμαι εδώ για σένα.

Στους ανθρώπους που με ακούνε, θέλω να πω ΑΠΛΑ ΠΡΟΧΩΡΑ, κάνε το πρώτο βήμα, μη φοβάσαι και θα δεις όλα μετά έρχονται δια μαγείας. Και θα πας ψηλά.

Το να πας ένα βήμα πίσω είναι θεμιτό και είναι ο.κ., αλλά μέχρι εκεί. Να δεις τι έχεις καταφέρει,τι έχεις να κάνεις, τι θέλεις ,με σύνεση και στοχοθεσία.

Χρειάζεται να κάνεις σταθερά βήματα προς τα πάνω. Και να μην παρατείσαι!!!

Δεν το δέχομαι !!ΕΓΩ!!''

 
 
 
 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *