Hairgoals, Hairstyle, Tips

Αναζωογονήστε τα μαλλιά σας με τη σειρά Κ18 μετά τις διακοπές

Αναζωογονήστε τα μαλλιά σας με τη σειρά Κ18 μετά τις διακοπές

Αναζωογονήστε τα μαλλιά σας με τη σειρά Κ18 μετά τις διακοπές

Η ανάγκη για αναδόμηση των μαλλιών σας

Επιστρέφοντας από τις διακοπές, τα μαλλιά σας μπορεί να είναι κατεστραμμένα από τον ήλιο, τη θάλασσα και τη ζέστη. Είναι η στιγμή να τους προσφέρετε την φροντίδα που χρειάζονται. Η σειρά Κ18 έρχεται να προσφέρει την απαραίτητη αναδόμηση και προστασία, επιστρέφοντας τη λάμψη και την υγεία τους.

Τα απαραίτητα βήματα φροντίδας

  1. PH Shampoo: Αυτό το σαμπουάν επανόρθωσης προστατεύει την τρίχα από θερμότητα και εξωτερικούς παράγοντες. Είναι ιδανικό ακόμα και για βαμμένα μαλλιά, διασφαλίζοντας ότι κάθε σπασμένη τρίχα θα λάβει την απαραίτητη προσοχή.
  2. Hair Mask: Ενδυναμώνει την τρίχα και βοηθά στην καταπολέμηση της ψαλίδας. Εφαρμόστε σε βρεγμένα μαλλιά, αφήστε τη μάσκα για 4 λεπτά και νιώστε αμέσως την αναδόμηση σε όλο το μήκος των μαλλιών σας.

Σαμπουάν αποτοξίνωσης και έλαιο επανόρθωσης

  1. Detox Shampoo: Ιδανικό για βαθύ καθαρισμό, αφαιρεί τα συσσωρευμένα προϊόντα και τους ρύπους. Χρησιμοποιήστε το μία φορά την εβδομάδα για καλύτερη απορρόφηση της μάσκας.
  2. Repair Hair Oil: Ένα θερμοπροστατευτικό λάδι που προστατεύει την τρίχα από τη θερμότητα, προσφέροντας λάμψη και ζωντάνια. Η σειρά Κ18 είναι εδώ για να δώσει στα μαλλιά σας την περιποίηση που τους αξίζει!

Για τις γυναίκες που επιθυμούν να επαναφέρουν τη φυσική ομορφιά των μαλλιών τους, μια δοκιμή θα τις πείσει!

@hairgoalsbyanna

Τα must haves για Αναδομηση- προστασια- λαμψη και υγεια #k18 #healthyhair #hairtok

♬ πρωτότυπος ήχος - Hairgoalsbyanna

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *